Nyhet

Ny VD anställd hos Kameleon Robotics AB

Niklas Quvang er ansatt som ny VD.

Vi säger varmt välkommen till Niklas Quvang som nu har tillträtt som VD för Kameleon Robotics AB. Niklas har tidigare arbetat mot både livsmedel-, process-, autmotive- samt läkemedelsindustrin i varierande säljroller och kommer senast från en tjänst som Key Account Manager på Christian Berner AB. I sin roll som VD kommer Niklas bygga upp Kameleon Robotics nätverk i Sverige och leverera våra lösningar med kollaborativa robotar och pallettering. Vi hälsar Niklas varmt välkommen och önskar honom all lycka i sitt arbete framåt.

Niklas: ” - Vi står en spännande resa tillmötes och jag är säker på att vi tillsammans med våra nordiska kompanjoner, Kameleongruppen AS, Kameleon Robotics AS samt Arho AB, kommer leverera uppskattade idéer och lösningar för att effektivisera monotona processer hos våra kunder.”

Vi är väldigt glada över att få in Niklas som VD för Kameleon Robotics AB. Även om det svenska bolaget är nyetablerat så har vi redan flera års erfarenhet av att leverera kompletta cobotlösningar, till både den svenska och norska marknaden. Med Kameleon Robotics AB får vi ett specialiserat bolag som redan från start kan leverera marknadens bästa palletteringslösning. Vi tror mycket på detta koncept och att Niklas är rätt person för att driva etableringen av vårt nya bolag på den svenska marknaden, säger Styrelseordförande Trond Olav Eek