Nyhet

Välkomna nyanställda Sofia

Vi bygger för framtiden och hälsar Sofia Rösberg välkommen som projektledare för Kameleon Robotics AB!

Sofia kommer att effektivisera våra samarbeten, hålla ihop våra leveranser mot kund och säkerställa att vi lever upp till våra högt satta mål vad gäller kundnöjdhet!

Sofia säger själv:"Jag attraherades av Kameleon Robotics ABs starka tillväxtambitioner som det självklara valet inom cobots/kollaborativa robotar på svenska marknaden! Jag älskar kombinationen av kundkontakt, ordning och reda varvat med både operativt och strategiskt arbete. Det känns otroligt roligt att bli en del av det här starka teamet."

Kameleon Robotics AB har mycket på gång med flera kommande rekryteringar, en orderbok som fylls på i snabbt tempo. "Vi ser att många företag har längtat efter robotar som kan hjälpa dem med sysslor så som pack och pallettering, bland annat. Vi kan erbjuda en kostnadseffektiv lösning som de nu är mogna för att gå vidare med. Det känns därför tryggt att ha Sofia ombord som kan hjälpa oss med struktur och säkra leveranserna i projekten till kund!" Säger Niklas Quvang, VD för Kameleon Robotics AB.

Varmt välkommen, Sofia!