Nyhet

Vi växer

Kameleon Robotics AB välkomnar Victor Norrby till vårt team.

Välkommen Victor.

Victor är en mycket duktig och kundorienterad tekniker som med sina kunskaper och engagemang kommer bidra med kompetens både internt och ute hos våra kunder. Han kommer vara vår go-to person när det kommer till tekniska frågor och anpassade applikationer. Victor kommer senast från en tjänst som tekniker på Dräger Sverige AB.

säger detta om varför han började i Kameleon

En av anledningar till att jag valde att bli del av Kameleon Robotics AB, är att få vara med i början av en ny era där kollaborativa robotar kommer spela en stor roll i framtidens produktion, vilket är otroligt spännande!

Jag ser mig själv som en händig kille som älskar utmaningar och gärna hjälper andra. Jag vill även påstå att jag är en lyhörd problemlösare med fokus på helheten samt positiv & glad med glimten i ögat.

Jag ser fram emot att möta marknaden, tillhanda hålla service och expertis, för att säkerställa up-time, säkerhet och lönsamhet hos alla våra samarbetspartners.

Vi är väldigt glada över att Victor valt att bli en del av Kameleon Robotics AB och ser fram emot en utvecklande framtid med honom ombord.