Nyhet

Webinar: Oändliga möjligheter

Nu kan du anmäla dig till ett webinar där du kan få svar på alla dina frågor om palletering och avpalletering med cobotar!

Nu kan du anmäla dig till ett webinar där du kan få svar på alla dina frågor om palletering och avpalletering med cobotar! 16.11. kl. 1500-1600

Registrer here

Att cobotar smart, enkelt och effektivt kan packa dina pallar med kartonger - ja, det visste du nog redan. Men möjligheterna är många fler - för vem säger att en cobot bara kan packa kartonger på en pall? Tänk alla former och storlekar för väskor, säckar, lådor och mer. Det är bara fantasin (och inte den kollaborativa roboten) som sätter gränserna! Det är möjligt att implementera cobots för nästan alla typer av palleteringslösningar - och allt är enkelt att installera.

Se fram emot en spännande och livlig presentation från en av Sveriges största experter inom området, Kameleon Robotics som är erkänd i branschen och redan har hjälpt hundratals företag att lyckas implementera robotar och cobotar för palletering.

Visste du till exempel att:

- En cobot för palletering betalar sig snabbt för sig själv

- En cobot kan skräddarsys för alla tänkbara typer av palleteringsuppgifter

- En cobot kan hantera krävande och repetitivt arbete, så att anställda kan spendera sin tid mer effektivt på andra uppgifter

Universal Robots och Kameleon Robotics tar dig igenom konkreta lösningar på företag och de många fördelar olika branscher får genom att implementera cobotar. Inte minst är de redo att svara på dina frågor.

Webbinariet tar ca 60 minuter, och du kommer att kunna ställa frågor under webinariet löpande.