Kameleon Robotics AB

Distributör av Universal Robots

Kameleon Robotics är distributör av Universal Robots i Sverige och Norge.

Vi fokuserar främst på tillverkningsföretag inom livsmedels - och farmaindustrin. Vi erbjuder flexibla och effektiva lösningar för bland annat palletering med hjälp av kollaborativa robotar, likväl som paketering av Fpak i Dpak eller SRS-back.

På ägarsidan hittar du Kameleon Gruppen AS och Fargertorp AB med totalt 50 anställda och 130 miljoner i omsättning. Vi har lång erfarenhet av leveranser av robotar till livsmedelsindustrin.

Kameleon Robotics
500

Antal UR-robotar
i Sverige

60000

Antal UR-roboter
i världen

8

Typisk ROI
i antal månader

Folkene

Vårt team er klare for å hjelpe deg

Vi er stolt av folkene våre. Hos Kameleon jobber det høyst ulike individer med ulik kompetanse. Vi er teknikere, ingeniører, relasjonsbyggere og gode på å finne de beste løsninger for våre kunder. Det vi har til felles, er engasjement og et høyt fokus på å løse kundens behov.    

Vi ønsker å ha en kultur hvor vi hjelper hverandre, hvor kunnskapen deles og bidrar til at hver enkelt ansatt blir bedre dag for dag. I tillegg fyller vi på med kompetanse fra et utall av kilder, og ønsker at våre kunder opplever at vi hele tiden kan innfri på ønsker og forventninger.

Vårt motto er "Alltid i kundens tjeneste"

Vårt team i Kameleon er klare for å hjelpe deg med merking, sporing, etikettering eller samarbeidende roboter
Vi ønsker å hjelpe din bedrift å produsere mer effektivt
Historie / visjon

Vi jobber for å gjøre din virksomhet bedre.

I Kameleon bygger vi en kultur hvor kunden står i fokus. Og vi jobber hver dag for at våre kunder skal få en bedre og mer konkurransedyktig virksomhet. Med stadig fokus på fremtidsrettede løsninger og rett kompetanse skal vi være et selskap folk vil ønske å jobbe i. Og kunder vil ønske å jobbe med.

Vi ble etablert for over 20 år siden og startet som en leverandør av merking og sporing. Driftsavtalen som er vår kundemodell ble født og senere har nye forretningsområder kommet til. Det er svært hyggelig at mange av våre kunder har vært med oss hele veien.

Vi håper du vil dele veien fremover med oss og at vi sammen kan oppleve fremgang!

Søke jobb hos Kameleon?
Jobba med oss

Vi letar alltid efter fler duktiga kollegor och våra medarbetare är vår viktigaste resurs

Vi bjuder in alla som tycker att Kameleon verkar vara ett spännande företag till ett första samtal. Vi behöver ständigt nya medarbetare, och det på många områden. De senaste åren har vi skapat ett antal nya tjänster. Kanske finns din position inte idag utan skapas med dig i teamet.

Vi arbetar kontinuerligt med att utveckla vårt företag och vår organisation och varje ny medarbetare tillför något som stärker vår inriktning.

Välkommen att höra av dig till info@kameleonrobotics.se

Se senast annonserade tj¨anst
Vi är igång

Hållbarhet

Hållbar konsumtion och produktion handlar om att göra mer med mindre resurser. Idag konsumerar vi mycket mer än vad som är hållbart för planeten. För att säkerställa goda levnadsvillkor för nuvarande och kommande generationer måste varje enskild konsument också ändra sin livsstil. Det innebär att minska resursanvändning, miljöskador och klimatutsläpp som samhälle och som individ.

Vi vill ta vår del av ansvaret för miljön. Detta är första steget på vägen mot att ha arbetsprocesser och interna rutiner som ger oss miljövinster. Vi har också upprättat vår första klimatredovisning och det ger ett bra underlag för att genomföra åtgärder som fungerar. Vi vill använda bättre lösningar för fjärrsupport för våra kunder. Det sker spännande utveckling av verktyg som ska minska behovet av resor och öka kundnöjdheten kring support. Vårt mål är att minska resandet med 50 % utan att det går på bekostnad av de uppgifter vi ska lösa för våra kunder. Det ska bli spännande att se effekten av detta arbete. Våra leverantörer arbetar med att ta fram mer hållbara lösningar bland sina produkter och vi arbetar systematiskt med att skaffa kunskap som vi kan ta in i vårt kundarbete. Det senaste året har vi till exempel jobbat mycket med verifieringslösningar hos kunderna, vilket bidrar till att minska fel och eventuellt svinn. Vi är igång!

Vi er alltid i full sving for å hjelpe våre kunder.