Robotar

UR10e

UR10e - Mångsidig robot med hög nyttolast

UR10e från Universal Robots är extremt mångsidig. Den lyfter upp till 12,5 kg och med sin långa räckvidd spänner den över stora arbetsytor. Detta görs utan att kompromissa med prestanda eller precision. För denna kollaborativa robot, som på fackspråket kallas 'cobot', finns det ett brett spektrum av applikationer inom maskintestning, palletering och förpackning. Du kan därför lita på att UR10e kommer att tillhandahålla avancerad och effektiv automatisering i ditt företag.

UR10e

Fakta

Räckvidd

1300.0
mm

Nyttolast

10
kg

Fotavtryck

190.0
mm

Vikt

33.5
kg
UR10e

UR10e är skapad för robotautomation

Det finns praktiskt taget inga gränser för vad Universal Robots UR10e kan åstadkomma när det gäller uppgifter för ditt företag. Denna cobot tar ofta över arbetsprocesser i ditt företag som är farliga, tråkiga och ohygieniska.

Med sin höga nyttolast och långa räckvidd är UR10e mycket anpassningsbar i alla produktionsmiljöer. Alla leder på UR10e kan vridas 360 grader (förutom ändskarven som har obegränsad rotation), och den klarar stora och medelstora driftapplikationer med stor flexibilitet. Detta gör UR10e lämplig för en lång rad automationsuppgifter inom till exempel maskinvård, palletering och förpackning.

Precis som de andra robotarna från Universal Robots är UR10e väldigt lätt att programmera. Tidigare kunde det ta flera veckor att sätta upp och programmera en robot. Men du kan använda våra UR-robotar på bara några timmar. Och även om du aldrig har programmerat eller använt cobots som denna förut, säkerställer vår intuitiva 3D-grafik att du lär dig detta snabbt. En av våra kunder har sagt: "Kan du använda en smartphone kan du även programmera en robot från Universal Robots"

Robotarna från Univeral Robots behöver inte heller någon form av säkerhetsavskärmning. Det fungerar helt säkert, sida vid sida med dina anställda. Och en UR10e lönar sig snabbt: Undersökningar bland våra kunder visar att det lönar sig på 10,5 månader.

Fler robotar och robotlösningar

Kontakt

Är du intresserad av att veta mer?

Kontakta oss idag för en förpliktande pratstund om hur samverkande robotar (cobots) från Universal Robots kan hjälpa till att effektivisera produktionen i just ditt företag.

Du kan prøve robot gratis, leie eller kjøpe.
Takk! Vi tar kontakt med deg så snart vi kan.
Noe gikk galt under innsending av skjemaet.
Vennligst prøv igjen.