Robotar

UR16e

UR16e - Universal Robots mest kraftfulla och robusta robot

Denna robotarm från Universal Robots har ett litet fotavtryck, men lyckas ändå leverera en imponerande nyttolast på 16 kg. Denna samarbetande robot, som på fackspråket kallas en 'cobot', är därför idealisk för tung maskinvård, materialhantering, packning, skruv- och mutterdragning. Med andra ord kommer en UR16e-robot att kunna tillföra en bra portion automatisering till din verksamhet. Eftersom denna cobot är så kraftfull och robust kan den använda tyngre verktyg och hantera flera delar. Och UR16e är särskilt användbar för att uppnå kortare cykeltider.

UR16e

Fakta

Räckvidd

900.0
mm

Nyttolast

16
kg

Fotavtryck

190.0
mm

Vikt

33.1
kg
UR16e

UR16e är designad för ditt företags tunga uppgifter

Att beräkna de användningsvärden du vill uppnå med denna kraftfulla, industriella cobot från Universal Robots är nästan omöjligt. För en UR16e-robot kommer du att dra nytta av den överallt i din produktion, och du kommer hela tiden att upptäcka nya användningsområden för den. Detta beror på att denna robot från Universal Robots anpassar sig till alla produktionsmiljöer, eftersom den har leder som alla kan roteras 360 grader (förutom ändleden som har obegränsad rotation), och eftersom den är designad för att utföra tunga uppgifter som maskinhantering, materialhantering, packning, borttagning av material och skruv- och mutterdragningsapplikationer. Denna cobot tar ofta över arbetsprocesser i ditt företag som är farliga, tråkiga och ohygieniska. Den behöver inte heller någon form av säkerhetsavskärmning utan fungerar helt säkert, sida vid sida med dina anställda.

Att UR16e klarar hela 16 kg nyttolast gör den extra användbar, både för att man därmed kan montera tunga verktyg på den, och för att den klarar att lyfta flera delar i varje plockning, vilket gör att den fungerar mycket effektivt och tar en kort tid. uppgifterna den är inställd på. Så denna robot från Universal Robots är väl lämpad för att lägga till avancerad robotautomation till ditt företag.

Tidigare kunde det ta flera veckor att sätta upp och programmera en robot. Du kan använda denna cobot från Universal Robots efter bara några timmar. Och även om du aldrig har programmerat eller manövrerat en robot tidigare, kommer du att lära dig detta snabbt med vår intuitiva 3D-grafik. En av våra kunder uppgav: "Om du kan använda en smartphone kan du även programmera en robot från Universal Robots".

En robot från Universal Robots lönar sig snabbt: Undersökningar bland våra kunder visar att den har tjänats in i genomsnitt på 10,5 månader.

Fler robotar och robotlösningar

Kontakt

Är du intresserad av att veta mer?

Kontakta oss idag för en förpliktande pratstund om hur samverkande robotar (cobots) från Universal Robots kan hjälpa till att effektivisera produktionen i just ditt företag.

Du kan prøve robot gratis, leie eller kjøpe.
Takk! Vi tar kontakt med deg så snart vi kan.
Noe gikk galt under innsending av skjemaet.
Vennligst prøv igjen.