Samarbetande robotar

Depalletering med Pally

Har du produkter som skall packas i transportkartong, SRS-back eller liknande som en del i din produktionslinje? Vi har standardiserad mjukvara även för detta.

De-palletering

Kameleon levererar UR-robot som sköter de-palletering på ett enkelt sätt - sida vid sida med medarbetarna.

Det finns många uppgifter som handlar om att plocka produkter från t.ex. en pall och placera dem i förpackningsmaskinen eller ren packning och ompackning. Hör av dig om du är nyfiken på hur detta kan lösas i din produktion.

Bli kjent med Kameleon

Kameleon har åtagit sig att leverera robotlösningar till så många kunder som möjligt och detta kräver standardisering, med möjlighet till anpassning. Vi stödjer metoden Lean Robotics som omfattar en komplett installation av robotceller. Det hjälper dig att komma i produktion snabbare, öka produktiviteten och få en snabb avkastning på investeringen.

Fler robotlösningar från Kameleon

Rickard Schelander
,
VD/CEO, Bars production
Våra installationer av palleterande cobots har frigjort tid och resurser i vår produktion samtidigt som vi förbättrat ergonomin när vi tagit bort monotona lyft.
Kontakt

Är du intresserad av att veta mer?

En robot måste anpassa sig till miljön.

Universal Robots är lätta, tar liten plats och lätta att anpassa till flera olika uppgifter utan att ändra layouten i produktionen.

Det går snabbt och enkelt att flytta roboten till nya processer och på så sätt blir det möjligt att automatisera nästan alla manuella uppgifter, även för små företag eller snabba positioner.

Kameleon tillhandahåller lösningar för de flesta behov.

Vi ser fram emot att höra av dig!

Du kan prøve robot gratis, leie eller kjøpe.
Takk! Vi tar kontakt med deg så snart vi kan.
Noe gikk galt under innsending av skjemaet.
Vennligst prøv igjen.