Kameleon Robotics AB

Vår historia

I Kameleon Gruppen bygger vi en kultur där kunden är i fokus. Vi arbetar varje dag för att våra kunder ska få en bättre och mer konkurrenskraftig verksamhet. Med ett ständigt fokus på framtidsorienterade lösningar och rätt kompetens kommer vi att vara ett företag som kunder vill vara partners med och där folk vill arbeta.

Kameleon Robotics AB ägs av Kameleon Gruppen AS samt Fagertorp AB och jobbar tätt tillsammans med båda bolagen.

Fagertorp äger Cobots Sweden AB och Arho AB, vilka båda har lång erfarenhet av robotapplikationer samt mekaniska arbetet för svenska företag.

Kameleon Gruppen AS etablerades i Norge 1999 och har sedan dess hjälpt företag att automatisera sin produktionsprocess. Kameleon Gruppen AS erbjuder avancerade och pålitliga lösningar inom märkning och spårning, etiketter och märkningssystem och robotik.


Ett av koncernens stora fokusområden är att hjälpa våra kunder att använda kollaborativa robotar. Samarbetsrobotar/Kollaborativa robotar kan arbeta säkert sida vid sida med människor. De kan lösa repetitiva och ofta monotona uppgifter som för närvarande utförs manuellt och sliter på medarbetarna. Hittills har vi levererat hundratals robotar till företag och skolor i Norden.

Den totala omsättningen i företagen var 130 miljoner 2021 och både omsättning och antal anställda förväntas öka under de kommande åren.


Søke jobb hos Kameleon?
Kameleon Robotics
Åsa Lidström
,
Projektledare, Polarbröd
Den underlättar enormt i vår vardag, och har tagit bort ett monotont och repetitivt arbete från det dagliga arbetet. Vi kunde inte varit nöjdare.
Ta kontakt

Är du intresserad av att veta mer?

Kontakta oss idag för en pratstund om hur samarbetanda robotar (cobots) från Universal Robots kan hjälpa till att effektivisera produktionen i just ditt företag.

Du kan prøve robot gratis, leie eller kjøpe.
Takk! Vi tar kontakt med deg så snart vi kan.
Noe gikk galt under innsending av skjemaet.
Vennligst prøv igjen.