Robotar

UR3e

UR3e - Den lilla, flexibla roboten från Universal Robots

UR3e är en kompakt robot som endast väger 11 kg. Ändå har denna robot från Universal Robots en arm som tål en nyttolast på 3 kg, så den är perfekt lämpad för att utföra enklare monteringsuppgifter och automatiserade arbetsbänksscenarier.Alla leder på UR3e kan roteras 360 grader, förutom ändleden som har obegränsad rotation. Dessa unika egenskaper gör den kollaborativa roboten (en så kallad 'cobot') mycket flexibel och perfekt för robotautomatisering. Och den fungerar helt säkert sida vid sida med dina anställda, utan att den behöver vara inhägnad.

UR3e

Fakta

Räckvidd

500.0
mm

Nyttolast

3
kg

Fotavtryck

128.0
mm

Vikt

11.2
kg
UR3e

UR3e cobot tar hand om flera processer i din produktion

Med sin kompakta form kan en Universal Robots UR3e cobot enkelt placeras i trånga arbetsområden. Robotens fot är liten, så den passar att stå på bänkskivor eller inbyggd direkt i en maskin. Våra UR-robotar behöver inte heller någon form av säkerhetsavskärmning, de arbetar helt säkert, sida vid sida med dina anställda. En UR3e-cobot hjälper dig gärna med montering, polering, limning och skruvning som kräver enhetlig produktkvalitet; kort sagt till nästan alla RPA. UR3e kan också hjälpa till att optimera din produktionsprocess. För denna robot kan du använda för att plocka, montera och placera delar i optimerade produktionsprocesser. Och eftersom denna robot från Universal Robots är så kompakt och lätt att programmera kan du enkelt flytta den från en uppgift till en annan. Därmed kan samma robot ta hand om flera processer i din produktion. Vilket leder till lägre ägandekostnader och gör intjäningstiden mycket kort.Användningsområdena för UR3e-roboten inkluderar tillverkningsindustrier, från medicintekniska produkter till kretskort och elektroniska komponenter. Undersökningar bland våra kunder visar att UR-robotarna lönar sig i genomsnitt inom 10,5 månader.

Fler robotar och robotlösningar

Kontakt

Är du intresserad av att veta mer?

Kontakta oss idag för en förpliktande pratstund om hur samverkande robotar (cobots) från Universal Robots kan hjälpa till att effektivisera produktionen i just ditt företag.

Du kan prøve robot gratis, leie eller kjøpe.
Takk! Vi tar kontakt med deg så snart vi kan.
Noe gikk galt under innsending av skjemaet.
Vennligst prøv igjen.