Vi kan hjälpa dig att automatisera packning av "F-pak i D-pak" d.v.s. packa konsumetförpackningar i distributionslådor och liknande uppgifter. Vi hjälper dig gärna med förstudier.

Plockar och packar stort & smått

"F-pack i D-pack" är en term för ett steg i packningsprocessen och kan utföras både manuellt och av packmaskiner, men också av robotar.

Med robotar från Universal Robots kombinerat med smarta gripdon och vakuumlösningar för lyft klarar vi de flesta format och hastigheter.

Allt fler ser möjligheter att lösa detta med samverkande robotar från Universal-robotar.

Bli kjent med Kameleon

Det finns en stor leverantörsindustri som utvecklar olika gripdon och verktyg för UR-robotar och allt oftare standardiseras lösningar som tidigare skräddarsytts. Våra tekniker hjälper dig att utforma ett verktyg som passar just din verksamhet.

F-pak i D-pak-lösningar är nästa stora fokusområde för Kameleon inom UR-robotar och vi kan leverera helhetslösningar med robot och verktyg, lådhantering och flera olika typer av transportbanor.

Vi designar och kostnadskalkylerar lösningen åt dig. Hör av dig till oss så tittar vi på just dina behov tillsammans.

 

Fler robotlösningar från Kameleon

Daniel Rosell
,
Production Manager, Semper
'Junior' (vår robot) gör perfekta pallar, blir aldrig uttråkad och har aldrig ont i ryggen!
Kontakt

Är du intresserad av att veta mer?

En robot måste anpassa sig till miljön.

Universal Robots är lätta, tar liten plats och lätta att anpassa till flera olika uppgifter utan att ändra layouten i produktionen.

Det går snabbt och enkelt att flytta roboten till nya processer och på så sätt blir det möjligt att automatisera nästan alla manuella uppgifter, även för små företag eller snabba positioner.

Kameleon tillhandahåller lösningar för de flesta behov.

Vi ser fram emot att höra av dig!

Du kan prøve robot gratis, leie eller kjøpe.
Takk! Vi tar kontakt med deg så snart vi kan.
Noe gikk galt under innsending av skjemaet.
Vennligst prøv igjen.