En kollaborativ robot kan utföra liknande uppgifter som den mänskliga armen så då är möjligheterna obegränsade

Roboten kan användas till nästan vad som helst

Vår familj av robotar från Universal Robots består av fem medlemmar, som bär nyttolaster på 3 kg, 5 kg, 12,5 kg, 16 kg och 20kg. Med sina upp till sex flexibla och rörliga leder fungerar våra UR-robotar ungefär som en mänsklig arm.

Dessa samarbetande robotar (så kallad 'cobot') är otroligt flexibla, kan enkelt integreras och låter dem enkelt automatisera ett antal uppgifter i ditt företag.

Kontakta oss så tar vi en kort diskussion om de behov du har, och kommer förmodligen att ge dig positiv feedback på att uppgiften kan lösas med en UR-robot.

Bli kjent med Kameleon

Med en cobot från Universal Robots får du alla fördelar med avancerad robotautomation, utan att dra på dig stora extrakostnader för programmering, installation och komplexa maskinskydd.

Det gör att automatisering med robotar nu har blivit mer tillgänglig för små och medelstora företag. De kan användas även i små produktioner och andra typer av uppgifter i produktion och lager som tidigare var för dyra att automatisera på detta sätt.

Fler robotlösningar från Kameleon

Rickard Schelander
,
VD/CEO, Bars production
Våra installationer av palleterande cobots har frigjort tid och resurser i vår produktion samtidigt som vi förbättrat ergonomin när vi tagit bort monotona lyft.
Kontakt

Är du intresserad av att veta mer?

En robot måste anpassa sig till miljön.

Universal Robots är lätta, tar liten plats och lätta att anpassa till flera olika uppgifter utan att ändra layouten i produktionen.

Det går snabbt och enkelt att flytta roboten till nya processer och på så sätt blir det möjligt att automatisera nästan alla manuella uppgifter, även för små företag eller snabba positioner.

Kameleon tillhandahåller lösningar för de flesta behov.

Vi ser fram emot att höra av dig!

Du kan prøve robot gratis, leie eller kjøpe.
Takk! Vi tar kontakt med deg så snart vi kan.
Noe gikk galt under innsending av skjemaet.
Vennligst prøv igjen.