Robotar

UR5e

UR5e - Mycket flexibel robot med stor kapacitet

Vi brukar säga att UR5e från Universal Robots är byggd med framtiden i åtanke. Detta beror på att denna samarbetsrobot (en så kallad 'cobot') är designad för att ha kapacitet att växa med ditt företag. Vi vill att UR5e ska vara din språngbräda för att förbättra produktkvaliteten och produktiviteten i företaget, och bidra till att du alltid ligger före konkurrenterna. Därför är UR5e utrustad med intuitiv programmering, den är mångsidig i användning och har en nästan oändlig lista med ytterligare verktyg och applikationer. Detta gör UR5e till en sann cobot som kan förbättra produktionsprocesser i alla branscher, oavsett företagsstorlek eller produkter. Våra kunder säger att detta är en robotarm som har en perfekt balans mellan storlek och kraft.

UR5e

Fakta

Räckvidd

850.0
mm

Nyttolast

5
kg

Fotavtryck

149.0
mm

Vikt

30.6
kg
UR5e

UR5e är perfekt för medelstora automationsuppgifter

Denna samarbetsrobot från Universal Robots väger lite, är mycket anpassningsbar och hanterar medelstora driftapplikationer med största flexibilitet. Alla leder på UR5e kan roteras 360 grader, förutom ändskarven som har obegränsad rotation. Denna cobot är designad för sömlös integration i ett brett spektrum av applikationer. Den kan därmed ta över mycket av det ohygieniska, farliga och tråkiga arbetet i ditt företag. Och denna avancerade robotautomatisering sker utan att det medför ytterligare programmerings- och installationskostnader

Tidigare kunde installationen och programmeringen av en robot ta flera veckor. Du kan använda våra UR-robotar efter bara några timmar. Och även om du aldrig har programmerat eller använt en cobot som denna förut, kommer du att lära dig detta snabbt med vår intuitiva 3D-grafik. En av våra kunder uppgav: "Om du kan använda en smartphone kan du även programmera en robot från Universal Robots".

Cobots från Universal Robots behöver ingen form av säkerhetsavskärmning. Det gör att du tryggt kan låta UR5e arbeta sida vid sida med dina anställda.

Hur är det med investeringskostnaderna? Undersökningar bland våra kunder visar att cobots från Universal Robots lönar sig i genomsnitt inom 10,5 månader.

Fler robotar och robotlösningar

Kontakt

Är du intresserad av att veta mer?

Kontakta oss idag för en förpliktande pratstund om hur samverkande robotar (cobots) från Universal Robots kan hjälpa till att effektivisera produktionen i just ditt företag.

Du kan prøve robot gratis, leie eller kjøpe.
Takk! Vi tar kontakt med deg så snart vi kan.
Noe gikk galt under innsending av skjemaet.
Vennligst prøv igjen.